me,me,me,me,me,you

pic| första bilden jag, andra bilden min fina födelsedagspresent. 
 
har firat mig och julle idag,spelat match och varit på ett till partieeee. 
matchen vann vi med 9-0 jag gjorde ett mål !! 
wihuuuuuuu, i morgon kör vi på skol dm match och sedan ska julle och jag shoppa en systemkamera!! 
-IDAAA 

date a guy who take you home to meet your parents, not your bed.

pic| Jag idag. 
pic| Totte idag på 24nt. (My dream Boy.)
 
ursäkta mig för min dåliga bloggning. men det händer inget roligt i mitt liv. 
Firade mig,syrran och daddy idag hade lite trevligt folk hemma. åkte sen hem till felle och skojjsade till det lite. Ligger iallafall ensam i mitt egna fina rum nu hemma hos mamma.. ska försöka sova skapligt eftersom det imorgon kommer gäster hit klockan 11. 
Efter det klockan 14 är det samling på fyrby för lite fotbollslir mot lindöö .. 
natti 
-IDAAA 
 
 

totte nyman

 

i want to..


Fiesta

Om cirkus 53 minuter kommer min galna släkt för att fira mig, Ida och pappa tror jag. Myspys.


Livet är en labyrint. Man måste gå vilse några gånger innan man hittar rätt

julia och ida har fått stå för bloggningen ett par dagar för mitt internet på mobilen inte har funkat och skolans internet har slutat funka och jag har inte orkat sätta mig vid datorn. Har inte hänt nåt speciellt dom här dagarna förutom öff träning och att jag blivit sjuk igen. dö ont i halsmandlarna, först va de typ att de tog i mot när man andades och så men nu är de som att en kniv skär in när man sväljer. så vi får se hur dagen ser ut antingen är jag hemma bara eller så drar jag till julia och ida för lite kalas för dom. ingen lust att sitta hemma hela dagen, me ikväll blir jag iallafall själv hemma, om inte twinsen kommer och besöker mig och käkar nachos med mig.
-FELLEEE

Jag ångrar aldrig något som fått mig le men du är ett undantag

Ligger i mim underbara säg efter två dö bra filmer. Så nu ska jag försöka sova, men månen lyser in i rummet vilket gör det svårare. Och kan jag inte sova så ligger jag och tänker på en massa skit.. Ibland undrar jag hur det blev såhär egentligen, du har ingen anledning till att göra som du gör. Ingen har bett dig att prata med mig men en anledning kunde du väll anstränga dig med. Jaja en ska är säker att jag aldrig kommer anstränga mig för att få dig tillbaka igen, jag är tillräckligt besviken och du kommer absolut inte få några mer tårar i från mig. För ingen som får mig att må och göra som jag gjorde förtjänar att va min vän. Det som inte dödar mig gör mig bara starkare!


New in

Var på stan en sväng efter skolan med Ida och fick med mig en skjorta och ett par Jens med mig hem. Riktigt nöjd!


inspiration


varför kan du inte se hur dåligt jag mår?

ben & jerry, is the only men who truly understand women. 
haft en myskväll med mamma idag. skulle pluggat men blev inget av det men jag behöver igentligen inte men gör det för att ligga lite före, hehe nörd typ. men imorgon ska jag tvinga med mig ida eller felicia ner på stan, så det så. nej men ska höra med dom om dom skulle vilja göra mig sälskap. 
ska försöka mig på att göra en video blogg imorgon också så håll ögonen öppna på något roligt.. 
 

REKLAM

älskar verkligen nelly.com ur snygga kläder på både sommaren och hösten, allt som är "inne" kan du hitta här. nelly.com är dock bara en internet butik som man inte kan hitta som en "normal" butik men älska man att få kläder hem skickat på posten så skulle jag verkligen rekomendera denna sida. så varför inte kika in du kanske trot allt hittar någon du gillar. dom har ett stort soterment och utbud. allt från det billigare till det dyrare. de saker och kläder blir garanterat levererade inom 2-6 dagar. nelly.com har märkes kläder, vardags kläder, fest kläder samt sport kläder. och allt från skor till bad klöder 107. men jag kan sitta här och säga allt som är bra och dåligt med nelly.com men jag kan inte veta vad ni tycker är bra och dåligt så det ända sättet du kan tolka om det är bra eller dåligt är att klicka dig in på just nelly.com. ett knapp tryck skadar ju inte! 
Kläderna i videon är från Rebecka Simonssons kollektion Rebecka Stella
 

Right now

Sitter och kollar på lol samt kläder .. Vill åka ner till stan men Ida vill inte följa med så får se om någon annan vill! Men ja skolan var väll sådär. Vill bara att det ska bli lördag och söndag.. Aja, ha en mysig torsdags kväll!


Feelings

Alltså helt sjuk hur mycket som kan hända på sån liten stund, ja men hej rektorn 👋 bloggar i morgon så här känner jag nu -


Just me, myself and i.

 
Tycker ni att det finns en viss gräns för när man borde föda ett barn? Skulle ni tycka det var ''normalt'' att en tjej på 15 år kom med en bebis och faktiskt var lycklig och glad? Jag tror att alla borde få en chans att visa att man klarar av det innan man får höra olika kommentarer.
 
Onsdagen den 26/9 är det idag, 15 år och en dag är jag helt plötsligt. coolt va? 
HÖH, har fortfarande inte fattat att totte kom och gratta oss, men ja. 
har två lektioner till nu i skolan, sen slutar jag typ 15.30, efter skolan kanske jag skulle träffa felle igen. annars står BARA träning överst på listan.. just so you know! 
pussy
 
--->IDAAAA<---

Jag kände fjärrlilla i magen, för första gången på ett år..

Vi stod där med läpparna ifrån varandra med 3 cm avstånd. Du drog din händer längst mina armar. Pirret i min mage blev starkare. Men sen kom hon...  
 
Såhär har jag sätt ut idag, den näst sista bilden (den tredje,för er som fick det jobbigt) är tagen nyligen då jag och julia var nere och slängde soppor. 
Tänkte iallafall krypa ner i min säng nu, och jag kan lova att jag kommer somna bra. För första dagen som 15årig var bra, och nu gäller det bara för mig att se till så resten av året blir ännu bättre!! 
Efter denna dag kommer leendet på mina läppar finnas kvar länge.. 
- IDAAA 

YOLO

Sitter hemma hos födelsedags barnen nu efter att ha käkat gott och svullat tårta med familjen. Inget mer sånt på ett tag lär de bli för min del, ätit tillräkligt med sånt nu .. haha. Men som ni redan vet så överraska jag Julle och Ida med en varsin present som bestod av ett Totte skal (bilden på inlägget under) och även ett fin besök av självaste Totte tidigare idag. Tror inte du läser det här men ändå, tack för att du hjälpte mig göra deras födelsedag så bra som möjligt! Asså ni skulle sett deras reaktioner efter han hade gått, liiiite galna asså! HAHAH dog av garv typ. 

 

Totte Nyman

Totte Nyman , vilken grabb!!! Alltså min födelse dag har varit superduper , efter skolan åkte jag och Ida hem till Felicia med henne såklart, vi fixade lite efter dagens bravader.. Efter så kom hon med världens bästa present först fick Ida och jag ett var sitt totte skal , love it och efter vi hade hoppat och sluttat av lycka ringde det på dörren och vem stog inte där då ?? Jo totte och sa : är det idag ni fyller år? , guuud vad chockad jag blev !! Vi fick en var sin grattis kram och en pratstund , har jag inte världens bästa vän ???? Älskar henne!! Sen drog vi hem hade lite mys med familjen och felle såklart! Fick även present av min älskade familj, älskar er!
Min födelsedag kunde inte bli bättre!


TOTTE ÄGER !!

 
Jag har haft världens bästa födelsedag än så länge!! slutade skolan 15.. åkte hem till felicia, satte mig till bords fikade på glass och fick ett iphoneskal med  totte på av min fina vän Felicia!! sen hände något som inte är så vanligt. Det plingade på dörren och jag sprang dit. Jag kollade i titthålet och där stod TOTTE !!! 
jag öppnade dörren och han stod där. han sa något i stil med "är det idag ni fyller år" HAHA JAG HAR ALDRIG SKAKAT OCH ANDAS SÅ MYCKET I HELA MITT LIV !!!! SHIIIIIT, INGET KLÅR DET.. 
hoppas ni alla sitter hemma och är sjukt avundsjuka för det är inte vanligt att en omänslikligt snygg människa står i dörren och säger grattis till en själv !! HÖH MÅBRA!! 
 
 

When I say "there's nothing to eat"... I mean there's nothing I like.

Har precis Skypat med Alicia som är i Kreta, fan neger, tur att hon åker hem på fredag .. Nu ska jag renskriva lite no uppgifter och sen gå ner och käka. Sen avslutar jag skoldagen med fotboll, livet! Sen hänger Julia och Ida med mig hem, födelsedagsfirande på hög nivå!


Jag har

Världens finaste bästa vän världens bästa syster, idag är det min och Idas dag vilket känns superbra! Vaknade utav en härlig stämma från min familj! Mitt liv levererar!


världens finaste vänner




Idag blir mina älsklingar Julia och Ida ett år äldre, hela 15 år, byxmydiga och hela köret! Exakt den här tiden, 00.43 föddes Julia och 22 minuter senare föddes Ida. Deras mamma och pappa är två helt underbara människor som lyckats få två underbara ungar. Utan dom två skulle jag inte stå där jag står idag, med dom vid min sida känns livet mycket enklare. Jag vet att vi små bråkar ibland (oftast inget allvarligt) men de gör väl alla människor? Men jag älskar er ändå. Även fast vi inte känt varandra sådär jättelänge, okej ganska länge sen typ 2008-2009, så känns det som jag känt er ända sen min första dag på jorden. Minnena med er är obeskrlivligt bra, jag minns en av dom första gångerna vi "va" , när vi va olagliga och körde fotboll i en fontän. Första gången vi sov över och rita med kajal över hela oss och råckade få de på eran dörr/draperi och tvättade bort det med den såkallade "yes tampongen". Alla våra ifk matcher. När vi fick se Tottes mage och vi blev helt galna. twilight fan event. Det är så mycket så jag inte orkar skriva allt just nu .. Mina grisar, musketörer och allt vad vi nu kallar/kallat oss, med detta vill jag säga hur mycket jag älskar er! Jag hoppas verkligen att ni får en underbar födelsedag för de är ni verkligen värda!
Älskar er ♥

Fina du

Det är exakt 3 timmar och 22 min (detta skrev jag 21.43) tills jag har levt på jorden i exakt 15 år med min fina syster i andra handen.
Love ya
- IDAAAA


PARTYY

Fyller år om bara typ två timmar , sjukt taggad. Ska fira det på bästa sätt med fotboll, felle och familjen. Helt galet att jag redan år femton ?? Jag fyllde nyss tretton känns det som.. Jaja fick veta idag att jag och Ida ska få spela mot felle på söndag riktig kul är redan dö taggad! Men ska nog sova eller ska jag vara vaken kanske ??? Får se hur tröt jag blir.
Puss gosisar


guldpaketet

vill du sälja guld? snabbt och enkelt?  att sälja guld på guld packetet är riktigt enkelt, det ända du behöver göra för att sälja guld på guld packetet är att fylla i ett ansöknings formulär. sen skickar guld packetet hem ett guld packet så du kan skicka de gul du vill sälja in till guld packtet, snabbt och enkelt och du slipper ta ett ända kliv ut ur huset.  så fort dom har fått guldet så inom 24 timmar ska du skicka de pengar du ska få utav ditt gud. guld packetet har en lång erfaren het och är riktigt bra på att säja och köpa guld. så har du något gammat guld som du faktist inte har någon som helst nytta av , det kanske bara ligger i byrolådan utan någon som helst användning varför inte då sälja guldet och få pengar så du kan köpa något du verkligen använder, något du nalltid velat ha kanske du kan köpa för det som bara legat i en lite låda utan någon användning.. guldpaketet kan hjälpa dig . http://www.guldpaket.se/
 

Lawless

Lawless utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om bröderna Bondurant - fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar. 
Skådespelare 
Shia Labeouf, Jason Clarke, Tom Hardy, Gary Oldman, Mia Wasikowska
 hade bio premiär den 14 september.

Läs mer om Lawless!
 

The Dictator

 

Här kan filmen köpas: The Dictator och befinner sig efter kategorin humor/komedi. 

12 sm-guld har Peking, hur många guld har Ni? Så bra som gamla Peking de kan ni aldrig bli.

Har försökt blogga från ipaden hela morgon men de har inte gått att piblicera de .. ?! Så nu kör jag från mobilen. Har egentligen inte hänt så mycket, haft musik och håltimme i 3 timmar, den spenderades på parken när IFK tränade, Totte bättre på sina magmuskler 😍 sitter i skolan och har matte nu så kan inte blogga mer nu, tjaråå


TOTTENYMAN TOTTENYMAN OLEOLEOLE

 
Han blev hela Norrköpings hjälte när han 2010 endas 18 år gammal sköt IFK Norrköping till allsvenskan via sitt magiska mål borta mot Ängelholm.

allstudier.

söker du utbildning och kuser? inne på allstudier.se så hittar du allt ifrån bygg och annlägning till medicin och vård. det finns gymnasium, yrkeskuser samt kuser för dig som vill utomlands. det finns 2841 skolor, 8541 olika jobb. några av utbilningar som allstudier har - data och it, frisk- och skönhetsvård,naturbruk, teknik, naturvetenskap , konstnärlig utblidningar, transport, språk, ekonomi och marknadsföring. och nästan alla dessa program kan man hitta om man vill studera utomlans och detta kan man oxå hitta inne på allstudier. man brukar ju förstås gå på en språk kurs eller åka på språk resa innan man tar sig ut och börjar plugga utomlands. kusrerna utomlands finns alltifrån ett par veckor till ett år, studierna sker i en ett univeritet eller college. såklart går allt efter villken nivå utav språk du kan och man gör därför ett språktest för att hanna i så att säga rätt grupp. inne på allstudier är allt möjligt, ingenting är för svårt bra du vill. 
http://allastudier.se/utbildningar/

When you fall in love with someone, their flaws turn into perfection.

 
Godmorgon världen vilken underbar dag.. 3 grader varmt och en härlig cykeltur på morgonen, det kan ju inte bli bättre. Jag kände då mitt i den fina turen att jag hade gjort ett bra val då jag satte på mig två par strumpor! HÖH
iallafall, har varit i skolan i en timme och har gjort en mattediagnos som faktsikt gick ovanligt bra. jag äger på pythagoras sats!!! 
Slutar runt tre idag, då ska jag hem, packa, träna och sedan åka till min mamma. för att sedan sova och vakna upp till min födelsedag! WOUPWOUP 
Ha en jätte bra och kall dag.
- IDAAA 
 

angelica blick

 

One day left

En dag kvar sen är jag 15 eller ja några timmar !!! Men sitter i skolan och ska ha matte om cirkus 1 minut , så nu måste jag kila.


The worst isn't when you are in love with someone who doesn't love you back, it's when you are in love with somebody who used to love you

My New Shoes. 
 
då var denna helg helt plötsligt slut. Min söndag har varit helt okej, vaknade upp brevid min älskade vän felicia och hennes feta röv ♥ 
Jag som är morgonpiggast satte på den tv:n då de på nickelodeon visade mitt favortipogram - Svampbob.
Och tur som jag har så vaknade mina fina vänner då också. Julle,Felle och jag drog oss upp och käkade lite frulle. Sen åkte felicia, då passade julia och jag på att åka ner till ingelsta shopping. PARTY 
Sen stod det ifk match på schemat. Felicia, jag , julia och pappa stod i klacken, och matchen var grym!! 
pratade även lite med David efter matchen, han frågade ifall vi skulle med till örebro på onsdag, och bara därför drar vi dit!! HÖH 
Nu sitter jag i min säng med julle och kollar på beck. ska även passa på att säga till er att julle och jag firar 15 år på jorden på TISDAG !!!! twinspower! 
loveya - IDAAA 

MATCHENS LIRARE.

sitter hemma just nu efter en riktigt bra match inne på parken. matchen slutade 2-2 vilket var bra för ifks del som låg under i halv tid och aik sabbade sina två ledningar. häligt värre! inget är bättre än när peking tar poäng. fick även en behövlig kram utav sveriges bästa målvakt i mina ögon DAVID MITOV NILSSON. vilken lirare, ha frågade även om vi skulle komma till örebro på söndag så vi fick lite funderingar och trots allt kanske vi lyckas ta oss dit vi får se. hoppas på det bästa! sen som ni ser är det reklam på bloggen och gillar ni det inte så bläddra bara förbi. just so you know. nej men nu har jag inget mer att säga kanske drar igång en frågestund eller liknade. 
puss och ha en supermysig söndagskväll! 
 

REKLAM

vill du se dina favorit serier, tvprogram, filmer eller heja fram ditt favoritlag utan att frysa och istället kolla i din ny köpta platttv ? viaplay har skandinamiums bästa utbud på serier och filmer. viaplay har en obegränsad streming och är du slipper helt och hållet reklam. visplay är så bra så du kan kolla så mycket du vill en hel månad helt kostnads fritt. ordinare pris är 99kr i månaden dock om du vill ha spot, tv och film kostar det 199kr i månaden. det ända du behöver göra är att surfa dig in på visplay.se klicka dig fram till just din favorit tvpogram, serie eller film sätta dig bekvämt, luta dig tillbaka och bara njuta av det du älskar. inte så svårt va? visplay kan visas på anda sätt eftersom den har appar för iphone, ipad eller android telefoner. 140 så varför inte bara surfa in och njut inget kan vara mycket lättare. ha en bra kväll på viaplay.se ! 
 

New in

Ida och jag tog en sväng på maxi idag och fick med mig ett par skor hem. behövligt eftersom det är riktigt kalt nu för tiden. Nu väntar jag på Nicoline sen drar vi till fyrby och kollar på match en blir det bär det av till parken, FROZZA PEKING!!


Smiling on the outside. Dying inside.

Vaknade upp med Ida vid min sida. Har sen dess bara ätit frukost, ska börja göra mig iordning för om en timme kommer mamma och hämtar mig sen bär de av mot ödeshög för match. Efter matchen blir de stressa hem för att direkt åka till parken och kolla på IFK-AIK , FORZZZA IFK.

-FELLE


den 25te smäller det.

 
Hej alla ida här! (JAAAAAAAAAA) 
ännu en helg har gått, det känns som att det nyss blev fredag? aja, söndag är det och idag är det match på parken! AIK kommer på besök och känner sig sugna för att bli ner spöade. HÖHÖ 
Det är typ det som händer idag, tänkte ta med julia ner på stan innan oxå sen när felicia åker. japp så är det! 
OBS. 2 DAGAR KVAR tills jag blir 15 år.. sheeeet hah 
har inget mer roligt att säga så vi höres. 
pusshej 
- IDAAA 
 

FUCKING BEST FRIEND

hej sitter och lyssnar på musik med mina favoriter, efter en match som tog livet av mig. sjukt. skulle vinna för att ha en chans att ta hem serien och efter 85 minuter stog det fortfarande 1-1 men i den 88 minuten räddade världens bästa TILDUUUR oss genom att andra resultatet till 2-1 så jävla skönt efter 90 minuter ute i regnet. men nu sitter jag som sagt hemma vi ska ju vara branvakt i kväll och mysa riktigt mycket. imorgon är med match IFK-AIK FROZZZZZZZZZZA PEKING !!!! 

I'm not even on drugs, I'm just weird.



startade dagen på bästa sätt, med match som ni vet. förlorade tyvärr med 5-2 , fast jag själv är väldigt nöjd med min insats efter som de va första gången med damlaget. Stog för assist på båda målen. fick spela väldigt mycket också. nu sitter jag hemma hos julia och ida. Julle snodde min ipad så jag fick hennes (fina) hp dator .. sover här inatt för vi ska vara barnvakt åt tindra. och imorgon vid 12 drar jag till ödeshög för att spela match, med mitt lag. sen på kvällen blir det ifk-aik. är även arg på alla som träffa Totte och Nisse på stan idag .. -.- 
- FELLEEE

I said I’m over you, but every time my phone vibrates, my heart still wishes it’s a text from you.

Tja-ba ligger i min säg och ska sova, skypar även med fellepelle. Saknar henne fast jag träffade henne senast Ida och imorgon kommer hon hit och ska sitta barnvakt med oss och sen sover här , pysigt .. Men kollade på världens äckligaste skräckfilm med Ida efter att vi hade gett oss ut i regnet.. Men nu taggar jag match på högsta nivå !! See ya


KALLE ANKA SATT PÅ EN PLANKA

 
hejhej bloggen, har ni någonsin testat den världsberömda fisställningen? 
om erat svar är nej så tycker jag att ni på direkten ska testa den.. följa bara stegen, steg för steg. (DON'T YOU SAY) 
  1. fixa ett hyffsat stort område på golvet. 
  2. gör det helt i ditt rum ensam. 
  3. ställ dig på alla fyra. 
  4. tryck upp rumpan lite extra högt. 
  5. vänta. 
  6. så småningom kommer den där brackaren som du har gott och hållit inne hela dagen. 
  7. har du tur slipper du bli smachad på rumpan. 
Varsågoda, autografer skriver jag bara på bilder. höhö 
äntligen börjar fredagen gå mot sitt slut, jag har hunnit med så mycket som kollat på skräckfilm och linas kvällsbok. jättekul! men vad gör man inte för fotbollen ? haha. har iallafall match i morgon mot åtvidaberg klockan 12.00 på fyrby om någon snygg lite gobit är sugen. japp, hoppas min sökannons räckte. 
Nu ska jag göra det jag är bra på .. ingeting! 
- IDA 1.56 meter lång tjej med blåa ögon! 

People who put down your dreams are only scared you'll make them into reality.

Tjaa på er! Sitter framför min älskade iPad som jag äntligen har fått ta hem. Skypar lite med Julia och taggar match imorgon! Första matchen med damerna för min del, möter citys a-lag. Riktigt tuff match kommer de bli.
Har spenderat dagen i skolan och stan hela dagen med Amanda. Hittade ett par dr Martens skor som jag föll för direkt, nu gäller de bara att övertala mamma och pappa . Tråkigt inlägg jag vet , men ville bara säga att jag lever typ ..


Debut osv.

Godkväll på er eller ska man säga godnatt? Har varit en lång och stressig dag idag, slutade halv 4 och halv 5 va det träning. Kom hem tio i 4 så de va bara byta om ta på sig skorna igen och dra till söder för att ta bussen som gick ut till Lindö tio över .. Träningen gick faktiskt riktigt bra! Och fick även veta att jag och två till ska spela med damlaget på lördag, damlags debut för min del! Har ont i huvet och är helt slut nu så ska försöka sova lite. Imorgon är de iallafall FREDAAAG för er som inte visste ?! Haha. Aja ska inte tråka ut er mer nu, godnatt!


far away from here

I told your Sparkly the other day, “If Ronan had to die, you can make damn sure I am going to make something amazing come from it. He will change the face of childhood cancer.” I hate that it had to be you. But baby, just maybe, someday, another little boy or girl won’t have to die from this disease because of the awareness you are bringing to it.

sitter i skolan och har musik , eller ja jag jobbar med NO eftersom jag redan är klar med allt som vi ska göra i musiken. sitter även och läser lite på gronans mammas blogg helt sjukt vad jag önskar han levde.. finns inga ord. 
men den här lektionen slutor om en halvtimme och då ska vi ta oss över till bilden. då vi oxå måste lämna in en uppgift , är typ klar ska fixa lite extra saker bara. sen ska vi till idrotten , slutar kvart över tre. ikväll väntar sista ute träningen för den här sesången, sen ska vi börja träna helt inne på konstgräs i maxihallen. eftersom i helgen väntar sista seriematchen. sad! 
 

beauty queen of only 15, She had some trouble with herself.

 
jag är okej, är för mig lite att ta i. Jag är inte okej, jag går varje dag med en känsla som tar kål på mig. Jag vet inte vad som händer i min kropp, jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar att allt var som vanligt, eller att åtminstonde detta inte hände just mig. Så nu låter vi rubriken tala. Just So You Know.
 

5 jävla fucking grader ?! Det är sjuk.. Förra året såhär dags gick jag med shorts. Jag gick med shorts på min födelsedag och den är till och med om 5 dagar! 
vad har hänt ? det blir bara kallare år för år. shiiiiiit .. 
aja, lyckades cykla i den kalla kylan till skolan ´, fast det var mot min vilja. Men nu är jag iallafall i skola, sitter vid datan i väntan på att någon lärare ska komma, japp så har vi det här på prolympia. 
musik,bild och idrott står på schemat idag! och ikväll är det träning! 
- IDDAA 

I'll keep my head up and smile, just because I know you want to see me fall.

Ligger äntligen under mitt älskade Justin bieber täcke i min sköna säng efter en lång dag. Avslutade dagen i Lindö för lite träning, eftersom de va ganska många i laget som har varit sjuka/skadade så fick vi lite special träning för att komma igång igen, vilket jag kände verkligen behövdes. Samtidigt som dom andra i laget värmde upp för att spela match mot Vadstena. Stannade kvar och kollade på första halvlek innan jag drog mig hemåt, och då ledde vi med 3-0. Godnatt!


ROCKSTAR RONAN

 “I was worried about this happening. Your stress is through the roof. What’s going on?” I just sat, dumbfounded. “I feel like I’ve just lost him, all over again. I miss him so much, I’m so worried about him. Do you still dream about him? I never do.” I watched him watch me, as the tears slid down my cheeks. His eyes turned all watery and sad. “I do still dream about him. All of the time. I honestly feel like he is alright. You have to trust me on that.” “I’m scared about this baby. What if I don’t love it as much? I don’t feel anything for it now,” I said, looking down at the floor. Your Sparkly gave me one of his famous chuckles. “Well, for not feeling anything for it, you sure are feeling it a lot.” I guess I had been rubbing my belly a lot during our conversation in a way that I wasn’t even aware of. “Stop doing all of this nonsense that you always you. This being so hard on yourself. You are the best mother I’ve ever known. You are going to be wonderful with this baby, in the same way you are wonderful with Ro, and are with his brothers.” I whispered that I knew, but I just worry about things so much all the time. Things that I would have never worried about when I lived in our perfect little world when we were together. I miss that little world, so very much.

 ligger och läser Ronans mammas blogg och tårarna bara sprutar, helt sjukt. finns inga ord! 
-julia
 

ta det lungt och andas, det finns ingen anledning till panik.†

 
Jag kämpar varje dag för att få hans uppmärksamhet. Men jag ska bita ihop och försätta kämpa. Någon dag är det min tur att bli älskad
 
Förlåt för att jag icke har bloggat, på ett par timmar.. Men har varit riktigt upptagen med min blogg till skolan. weird, jagvet. 
men iallafall, min dag har varit helt okej. har pluggat hela dagen, och känner mig rätt nöjd tillslut. 
happy!  Har inget mer vettigt, att säga. för mitt liv är så trist. japp så är det. 
- IDA
 

let me tell you a story

ligger i min säg efter ett antal timmar plugg, vilket behöves. är i stort sätt klar med svenskan vilket är toppen. nu har jag lite grejer på våran bilduppgift att fixa sen ska jag se hur mycket jag har kvar på no:n och musiken. eftersom det mesta ska vara inne om några dagar och jag har en massa andra saker som jag ska hitta på så kan jag passa på när jag har en dag ledig från träning. träffade DM chompisarna efter skolan och vi tog ett snabbt "möte". vi är nämligen ungefär 14 tjejer som ska spela skol-dm vilket kommer bli dö kul. men nu måste jag rappa på om jag ska bli klar idag , måste även ta mig en dusch ikväll. så byebye 

Don't sweat it or regret it, just move on and forget it.

Sitter i skolan och börjar sista lektionen som är engelska nu. Halv fyra är de skoldm möte, vi tjejer som ska spela. Och halv sex är de träning ute i lindö, första träningen på typ 2 veckor! Skönt att komma tillbaka med träningarna igen.


love



 

nya bebisar




Märkte att min inne skor va försmå idag så jag och pappa åkte för att hitta ett par nya, föll tillslut för dom här snyggingarna!

Words


I'm not quiet or shy, I just choose to keep what I'm thinking to myself.

Tjenaa! Började Klockan 8 idag med sv/so och sen hade vi spanska. Och nu håltimme ändå till tio i tolv, då blir de nån äcklig mat .. Avslutar den här skoldagen på bästa sätt, med fotboll! Då ska jag hem och skriva en jävla novell .. De sugeeer!!


But Why ?

OMG, ögonorgasm. fösök kolla på denna bild samtidigt som du ska hålla lakanet torrt. jag lyckades inte! 
dreglet bara rann XD 
 
hejhej, sitter i min mysiga säng som är så varm och go. mår illa, har huvudvärk och är totalt utmattad. Så den rektangulära saken är rätt bra ibland. Min måndag har varit som den har. både bra och dålig, okej den har varit hyffsad bara för att det var ett sjukt coolt ord som ploppa upp i mitt huvud. Just so you know. 
valde att träna idag, hela två gånger efter mina fina veckor i hosta och sängliggande. Men nu är jag pågång igen, och det känns rätt så bra måste jag få erkänna. 
det var nog allt för mig och måste få passa på att säga att jag saknar världens finaste totte. JAG HAR INTE GLÖMT BORT DIG!! JAG LOVAR. det är bara det att mitt liv har varit lite knas de senaste dagarna men det ordnar sig. 
- IDAANYMAN ♥

with a heart on fire


HEJ PÅ ER! har precis fixat de sista på jullans och idas present, bästa ever kan jag säga! Endast 8 dagar kvar.
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan, farmor och farfar va här fast nu har dom åkt. Ska laga mat nu, blir fläskfilé med pasta och nån sås. mästerkocken här va! Sen ska jag duscha och sätta mig och kolla på LOL för tredje gången på endast några dagar. Älskar'n och Douglas Booth ÄR SÅ JÄVLA SNYGG SÅ JAG TYP DÖR, och han sång röst!!!



how it feel right now


 

douglas booth





hur kan man vara så snygg ??



'Nothing' usually means I don't want to tell you.



hejsansvejsan! Kom hem för typ en timme sen från julle och ida. ida har ju redan berättat vad vi gjort så.. Ska nog ta och plugga lite såhär en söndag kväll .. trevligttrevligt! Har inte så mycket att säga om livet förutom att de suger att va förskyld och alla andra ska spela match imorgon .. Men min kära farmor och farfar kommer hit imorgon iallafall så jag får väl ha kul med dom istället.

I don't do fashion. I'm fashion.









Det gör ont att veta att det inte kommer bli något mellan oss.

Hold on, stay strong, fake a smile and move on. 
jag begär ingeting, jag vill bara ha allt. Just so You know 
 
hejhej bloggen, äntligen söndag!! eller vad säger ni?  jag tycker faktiskt att denna helg har gått för fort. tyvärr, skola i morgon men det känns ju underbart. "HOOOOOST
iallafall så klockan 12 åkte jag och fellepelle till fyrby och checkade match. mitt fina lag vann till slut efter en händelserik match med 6-4 (tror jag!!!!!!) fick även veta nu att förra årets fotbollslag Ik Sliepner p97 vann med 3-1 mot mjölby tror jag (????!?!) 
aa men iallafall GRATTIS till alla friska människor som kan sparka boll, tänk på mig och min hosta. :D 
åkte till affären med felle sen, vi spendrade 36 kr på vindruvor och bröd. mums. 
HEhehe, efter en fin söndag ligger vi nu i ett mörkt rum och datanördar oss. Man kan ju tro att vi börjar bli killar såhär på hösten. (DATORER ÄGER) 
livet rullar på annars, och det känns ju bra... förhoppningsvis. 
tacohej - IDABÄÄÄÄÄSTJONSSON (P12) 
 

Trust takes years to build, seconds to break, and forever to repair.

Ligger i Idas säng med henne och lyssnar på massa gamla låtar som vi lyssna på förra året, samtidigt som Julia ligger i sängen brevid och sover. Har inget att mer intressant att säga.

~ Ida satte precis på julmusik, och vet ni? De är bara 99 dagar kvar till julafton ..


En supermatch

En riktigt bra start på denna dag , vann mot Nyköping med 6-4 och jag stog för två utav målen varav ett riktigt snyggt nick mål ! Riktigt nöjd med min insats , spelade ungefär 82 minuter av matchen så nu är jag helt slut .. Sprungit som en bara den. Nu ligger jag i sägen och väntar på Ida och felicia som kommer med något gott. Vill också säga tack till Denise , världens finaste vän, du är bäst ! Men nu ska jag ta och sova en sväng , haha.


varför landa när jag flyger fritt ?

Jag klarar detta. Jag är stark. Jag trodde att jag skulle få slippa mer trubbel, men denna helg kan ha förändrat mitt liv. Förevigt. 
 
"host"host", ja, min hosta finns fortfarande kvar sen en vecka tillbaka, vilket känns som ett helvete !! trubbel i paradieset typ. Aja, om cirkus kanske 40 min eller nåt kommer min fina vän Felicia hit, och vi ska upp till fyrby för att kolla in mitt lag spela match. och jag få inte vara med för jag är ju sick. blääää 
iallafall, får se vad som händer efter om bästis stannar eller icke. men sånt som märks. 
japp, puss hej 
- IDAAaaaAAA
 

Det är mänskligt att känna såhär

Leden och arg , nu ska jag sova. Hoppas på att inte somna gråtandes .. Match klockan tolv imorgon , whää eller ?


new york




staden jag alltid drömt om , att få uppleva det själv att slippa sitt och kolla på alla bilder att kunna de det själv. min högsta dröm att kunna bo i new york, snart kommer jag kan jag lova !

vi kommer aldrig kunna återgå till vårat normala liv. det tar slut här.

Mitt liv kommer förändras vad som än händer, jag kommer inte kunna återgå till mitt normala liv. 
det har hänt så mycket på så livet tid. och jag börjar faktiskt fundera på om drömmar verkligen kan slå in. För allt detta har hänt i min dröm för några veckor sen, vad ska jag göra om det blir så? fan, vad ska jag göra.. 
 
idag har jag umgåts med rebecka typ hela dagen. Och är verkligen glad över att jag har henne. iallafall så har det hänt allt möjligt idag. förvirrad är bara förnamnet. slutade iallafall denna dag hos wille.. med honom, rebecka och axel, mycket trevligt måste jag få säga :) 
hehe, ska försöka sova tidigt idag för i morgon ska jag upp och kolla på match klockan 12 ! 
yess 
- Ida .. 
 

If you leave, i'll replace you. Simple.


 
jag lägger ner enegi eftersom jag bryr mig, för en som en gång betytt mycket för en , en gång är inte så lätt att bara släppa. det gör ont , jätte ont men jag vet att jag kan få bättre mycket bättre en vän gör absolut inte så här. och är därför inte värd mina tårar. 
 
sitter hemma och gråter , hej fina lördag. vet inte vart jag ska ta vägen , vill springa i väg från allt. komma till en värld utan problem, leva utan anklagelser , ord och svek. men jag ska vara stark visa att jag inte kommer påvärkas även om jag gör det föt inuti kommer det alltid göra lika ont.. 

stop crying over yesterday and start smile for tomorrow.

 


 
 
hejhej och hej, ligger i min säng med felicia och slappar lite.. vi var nere på stan en sväg , fick med mig en ny tröja som ni kan få se senare. sen har jag packat och städat lite. ska ner och handa med min mor snart och ska jag laga tacos till familjen. efter ska jag åka till pappa. men nu tycker jag att ni ska kolla min tumlr sida http://some-teenagers.tumblr.com/ ! ha en super dag - JULLE 

I have two bestfriends. Their names are headphones and Internet.

Godmorgon! vaknade upp med julia vid min sida i hennes säng. har precis gjort oss iorning, ska bara borsta tänderna sen drar vi ner till stan.

- dagens outfit, bara cheap monday kläder ..

Behind every girl's favorite song is an untold story.

Tjenispenis! Ligger i Julias säng och kollar på lol, riktigt bra film de där! Har varit en lång och seg dag, tur att jag har min klass och underbara vänner som gjort den bättre! Kollade ju på IFK matchen förut, dom vann till slut med 2-1. Underbara IFK.
- FELLEEE


ensam är starkt.

Tycker ni att det finns en viss gräns för när man borde föda ett barn? Skulle ni tycka det var ''normalt'' att en tjej på 15 år kom med en bebis och faktiskt var lycklig och glad? Jag tror att alla borde få en chans att visa att man klarar av det innan man får höra olika kommentarer.
 

ja, min första fråga är, kan dagen bli sämre ? 
1. bara mormor kom i håg min namsdag, utan att jag fick säga .. TACK MORMOR tur att jag har dig iallafall!! 
2. jag spillde pucko över denise .. FÖRLÅÅÅT 
3. allt jag har haft i min hand har glidit ut. OUUUPSSS 
4. som typ 1-2 timmar i natt .. 
skolan idag var annars helt ok. Tur att denise finns som kan göra dagen ljusare!! 
iallafall det är väl typ allt som har hänt. vill helst krypa ner min min säng och sova .. men först ska jag mumsa på mina melonisar. jag förtjänar verkligen detta !! 
iallafall, längtar till den 25 nu. 
- Pussss, eran idaaaa 

LOL



sitter med felicia och kollar på IFK NORRKÖPING - syrianska , ifk leder med 1-0 whää. 
felicia ska sova hos mig idag , vi har bestämt att vi ska ha film maraton. hehe 
men ja typ det vi ska göra. imorgon ska jag till pappa och sen vet jag inte. hittar väl på något kul. men nu ska jag kolla på fotboll. 
ojuste min fot är inte okej , blev enormt stämplad idag, min fot är svullen får knappt på mi skor så får se hur matchen på söndag går ... 
- JULLLEEE 

vad vill du men kom då jag är ju här och väntar på dig



fortsätt kämpa .. det är ju trots allt FREDAG. 

drömmen var en saga, för bra för att vara sann.



när man är stressade kan man få sömn problem, huvudvärk och ont i magen .. Stress beror ofta på att man antingen är rädd för att förlora något eller så kan man bli stressad av sitt psykiska liv. För att man kanske väljer fel kläder eller inte har några vänner i skolan. Man ställer för höga krav på varandra så man mår riktigt dåligt både pysiskt och fysiskt. 
 

sitter i skolan, ska gå ner till maten nu. efter maten har vi två timmars matte sen två timmars sv/so. klockan 16.00 tar jag min favvis fffffelicia i handen och åker hem. IKVÄLL SKA JAG ÄVEN TA TILLFÄLLET I AKT OCH ÅKA NER TILL AFFÄREN FÖR LITE GOD VATTENMELON !! mummaaa 
- IDAAAAAAAAAA , hoppas jag inte skrämmer er allt för mycket när ni kollar på min fina bild ifrån gårdagen. :D 
 

Sep. 14, 2012

Startade dagen i teknikhallen men fotboll. Sen vidare till skolan och ha sv/so som jag fortfarande har, sitter och skriver en novell som jag inte kommer på nåt att skriva .. Novell suger! Ska iallafall ha nyhetsgrej nu och sen blir de novell igen. Slutar iallafall 16 idag, lång dag .. Vet inte vad jag ska göra efter skolan men de lär vi märka.


Från ex till sex.

En natt tog det, det tog en natt för en hel jävla skola på 400 elever att sprida ryckten om en tjej på 14 år.
killar som säger att dom får allt det pekar på måste tydligen skryta om en dag. Och vips, står man där och hör hur alla viskar när man går förbi. Ja! jag gjorde ett misstag, gör som jag gjorde ni också. Acceptera och gå vidare. Ni får gärna tycka vad ni vill, Vill ni att jag ska veta ? säg det direkt till mig. vill in inte att jag ska veta ? håll det för er själva. 
 

Jag ligger i min säng och hoppas innerligt på att en melon ska poffas fram. Den första och bästa som kan trolleri , HÖR AV ER eller spring ner till affären åt mig som ligger 100 meter bort. Iallafall så har min dag varit, inte alls så jätte bra. Har hunnit gått i skolan, spytt på lunchen, hamnat på stan i väntan på niclas och johan. sen lyckades jag missa 6 bussar (!!!!!!!!!)  kom hem låg i sängen tills klockan 19.00 och kollade på andra avenyn. sen så tog jag mig upp i någon timme käkade den ända maten på länge eftersom allt jag åt på lunchen kom likaa snabbt upp. och nu sitter jag i min säng igen. Det sjuka livet alltså ♥ nästan som man vill anteckna detta blogginlägg så varsågoda gör det :D 
nu har ni något att göra. godnatt 
- IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Glöm dina bekymmer , imorgon kommer nya

Heeeej , tjaaaa hallå. Sitter på bussen påväg till träningen, eftersom
varken mamma eller pappa kunde köra mig så är jag lat och tar bussen.. Haft en riktigt bra dag med musik och bild slutade efter lunch. Skulle åka hem och så glömde jag såklart nycklarna i skolan så Niclas fick ta och komma med dom , han är bääääst . Haha men var nere på stan och bara hängde en sväng med Rebecka, Ida, Johan , Niclas och William. Åkte hem och nu sitter jag på bussen .. Orkar egentligen inte alls träna men skit samma.. Längtar redan hem till min säg.


Bebis

Sitter och chillar med ipaden eller de är inte bara jag utan hela klassen sitter och nördar dom, sociala .. Har egentligen håltimme istället för idrott för läraren är sjuk fast vi måste jobba för rektorn .. Fuck no liksom. Haha.


Ipads

Sitter nu i skolan och har rast, började för 40 min sen med sv/so som just nu består av novellskrivande. Kvart över kommer våra rektorer upp och ger oss ipads och informerar oss lite om dom. Slutar halv fyra idag och halv fem är de träning, är fortfarande sjuk så jag ska inte träna men jag ska va där iallafall.


Hur kan en trollslända, som endast lever om sommaren, veta något om vintern?

Tjejer har ni kommit till det stadiet då ni ryser till när ni hör hans namn, eller ler när ni ser han? Kanske att erat hjärta tar det där dubbla hoppet när han ler. Varför ger vi ens människor de reaktoner de vill ha nu för tiden? Varför kan man inte bara falla för killen som faller för en själv, jo för att man tror på så mycket som är så falskt. Vi vågar inte ta hand om varandra bara för att vi tror att vi blir utnyttjade, vi vågar inte chansa. Man hoppas på så mycket men får så lite. Man blir helt enkelt besviken med andra ord. För killen som en gång kollade in i dina ögon och sa jag älskar dig är den killen som idag går mot dig med sin "tuffa" vänner och kallar dig hora,slampa,fitta. Jag fattar inte varför vi låter oss själva bli så orättvist behandlade? Är det för att vi inte vågar stå upp för varandra? Eller är det för att vi blir för rädd för att höra sanning. Sanningen om att han inte längre har dig i sina tankar som du har honom. Sanningen som får dina ögon att bli tårfyllda och din kropp att skaka. Vart är världen påväg igentligen? måste man alltid ta av sig kläder för att få sin prins perfekt? måste man ha det längsta håret, det finaste utseende och den perfekta kroppen För att få höra tre små ord? killar, vill in ha den perfekta tjejen ? Gå isåfall till närmaste leksaksaffär och köp en barbie docka. Okej jag överdriver lite för vi tjejer är inte mycket bättre för om vi Skulle göra rätt skulle vi tjejer sluta tänka på det där jädra ansiktet. På den perfekta kroppen. vi skulle sluta vänta på killen som skulle stoppa ett data spela för att ringa och få höra våran röst... Vi förväntar oss att killar ska vara percis som i filmer. Och det kallas för höga krav antar jag . För det som händer i en film är bara skådespeleri.. 
- IDAAA.. torsdagar sugeeeer. 
 

Dear Best Friends, You're weird, crazy, funny and these what make me love you.


1: en person som betyder mycket för mig

 
min bästavän , felicia ♥

bildlek

1: en person som betyder mycket för mig 
2: fem bilder som gör mig glad 
3: en gammal bild 
4: två webbsidor jag ofta är inne på 
5: en tid jag saknar
6: någon jag saknar 
7: två saker jag längtar efter 
8: fem bilder från ett minne 2011 
9: två saker jag inte skulle klara mig utan 
10: en bild när jag var liten 
11: en sak jag önskar jag fick uppleva igen 
12: min profilbild på facebook 
13: en bild jag tagit som betyder något 
14: en bild jag tagit för över ett år sen 
15: en bild som INTE är tagen i staden jag bor i 
16: den bästa bok jag har läst 
17: tre filmer jag sett och som jag gillat 
18: tre saker som finns i mitt rum 
19: en sång som får mig att må bra 
20: en sång som får mig att gråta 
21 en bild på mig och en kompis 
22: någonting jag vill göra just i denna sekund 
23: en plats jag saknar 
24: en bild på mig och min närmaste vän 
25: min favorit film/serie 
26: en bild på något som betyder mycket för dig 

i remember tears streaming down your face

en bild från helgen eller föra veckan.. sitter och kollar på svampbob och funderar på dagens planer. mår halft bra och dåligt det svänger lite.. men ja , det blir ingen träning för min del ikväll iallafall. får se hur det blir. 
men nu vet jag inte riktigt vart jag ska skriva mer ? 

Love










Maybe I'm too late to be your first. But right now, I'm preparing myself to be your last.

Sitter i vardagsrummet efter ett bad på två timmar. Kollade nämligen på no string attatched och smsade med min favvo kille!!
Känns rätt så bra att han honom när man är sjuk, helst när han är hur gullig som helt ..
Aa iallafall gick hem tidigare från skolan idag mådde inte bra , men jag är stolt över att jag lyckades överleva skolfotot. Äntligen lyckades jag. Haha men ska kolla sverigmatchen nu så.
Tacohej ////// IDAPIDALINGONSLI**


I remember tears streaming down your face When I said, I'll never let you go

Hej , trött tjej har och har massa plugg eller nej men ja .. Uch. Är lite sjuk men ja det funkar! Är ju ledig i morgon , skönt !!!! Hade skolfoto idag , hatar verkligen det, och sen första special idrotten för nian. Gick sisådär har typ överansträngda vader man bara jo men ja hej :/ men nu får ni kolla på lite bilder istället ..


I have two best friends. Their names are headphones and Internet.

Varför är Julia och Ida så sega på att uppdatera för? Dom sitter ju vid en dator hela dagen .. Konstiga människor. Dagen har varit helt okej faktiskt, skolfoto och specialidrott idag också. Specialidrotten kommer nog bli riktigt bra iår jämfört med förra året, har även en ny lärare där som jobbar för IFK , och han kände igen mig och Julia från en sportlovs grej med IFK som vi va med på för typ 1 och ett halv år sen ?! Haha weird. Hemstudie dag imorgon, Julia skulle sova här, men nu blir de nog inget för hon är typ sjuk eller nåt .. Så de kommer bli en tråååkig hemma kväll och morgon dag ..


11 sanningar om mig.

 
1. Jag är bara 1.58 cm lång (!!!!!!!!) 
2. jag är rädd för mörker, måste alltid somna till tv eller något som ger sig ifrån ett slags pratljud.
3. Jag gillar svampbob. Så ni som vill vara vänner med mig , acceptera att nickelodeon är på då och då.. 
4. jag avskyr folk som smaskar .. det är apjobbigt att lyssna på. 
5. jag stör mig på folk som skriver p12 statusar på facebook, typ som - "jaha, då har man klippt sig" ... (INGEN FRÅGA ?????) nä men nästa gång någon skriver nåt sånt ska jag kontra med " jaha då har man gjort sin årliga snorgubbspetning, en riktigt biffig än fick stå på menyn." 
6. Jag har lätt för att gråta till fimer. 
7. jag hatar när en ensam människa sätter sig på en två plats på spårvagenen så sitter det typ sånna människor på hela spårvagnen så när jag och julle ska sätta oss får vi sätta oss brevid random människor. hej tard. 
8. Jag är helt såld på totte.. 
9. Jag hatar att läsa böker om inte boken är bra. 
10. jag är trött, godnatt 
11. detta är första sanning grejsamojsen jag har gjort utan att prata om typ killar... BRA JOBBAT IDA!! 
(totte pratar jag jämt om ändå) 
- IDAAAA 

TOTTENYMAN TOTTENYMAN OLEOLEOLE

 
- när vet man om han är seriös eller inte? skriver han såhär till alla tjejer? Ska jag känna mig speciell ? 
så många frågor, så några svar. -
 
Hej alla vänner sitter framför min fina hp-data och skypar med nicoline :) ( observera HP data.. ) 
kom iallafall hem från träningen för cirkus en timme sen och aa mår sådär är lika bra som felle gör, ont i magen mår illa osv .. men det går ju magsjuk på skolan såå jaaaa ... 
men iallafall, tänkte bra berätta typ det. Imorgon är det skolfoto med så man måste väl  ta sig upp ändå och ställa upp på sista årets skolfoto på prollet. härlighärligt, eller ? 
aja men nu ska jag socialisera mig med nicoline. så ha det bra !! 
- IDAAAAAAAAAAAN 

Your messages, Your voice, Your smile always make me smile.

Ligger hemma i min säng och kollar på eclipse med sjukt ont i magen och mår illa. Har iallafall lyckats fått i mig en liten macka så lite bättre mår jag. Mådde bra i morse bär jag drog till skolan , men nu är allt tillbaka igen + magen också .. Aja, kommer iallafall ligga kvar här ett tag till. ikväll blir de fotboll, U21 landslaget och Totte spelar, har jag tur får jag sällskap av Julia och kanske Ida?


she will never belive in love again.

ont i magen , huvudet, näsan bara rinner och vill bara hem .. har en lektion kvar , idrott dock i klassrummet .. vet inte när jag slutar men runt tre kanske ? ska då till nicoline om allt blir som det är sagt , sen iväg till träning.. hur ska det gå ? efter träningen kanske jag skulle dra hem till felle och kolla på ifk norrköping u-21 lag som spelar eftersom totte ska vara med, om jag inte stannar hemma och ser det iställt , får se. 

det bästa som finns är att veta att man verkligen betyder något för någon.

jag kan inte sluta kolla på honom. världens finaste ♥

 
OKEJ ALLA BORGSMO ELEVER, vi vet att ni har fått macbook... 
det kändes skönt att säga det där, för här sitter jag med en hp data och sen så får borgsmo elverna macbook .. BORGSMO (??????) 
haha, har suttit en hel dag nu med magknip, och jag vetifan vad det är för något och så är jag såhär kallsvettig .. VAFAN GÖR JAG HÄR I SKOLAN ??? 
typ hoppas på bättre liv eller nåt, men det kan kanske vara så att jag har ätit förmånga halstabbleter oxå men vem vet? 
iallafall så ska jag träffa nicoline efter skolan och ikväll ska jag träna!! whäääää 
bajssshejjss - IDAAAAAAAAPIDAAAAAAAAAAA 

Inspiration


We are never getting back together , like Ever

Heeeej , men idag har bestått utav match , match och match haha nej men åkt från Ektorp till eneby helt sjukt.. Jaja första matchen var mellan Sleipner - sylvia, Sylvia vann med 0-9 hahha utklassning 👏 sen kollade jag på vårat f16 lag som spelade mot kenty , vet inte vad det blev men 2-6 till kenty tror jag .. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på tv. Är typ sjuk eller mår inte så bra huvudet är alldeles tungt och skit .. Men skit samma! Skola i morgon blää orkar inte ?!
Puss


Explore. Dream. Discover.

Hästar är grymt coola ju! Efter ett antal timmar i stallet idag så har jag insett att hästar är skit kul, så jäkla söta! Har som sagt varit och kollat när min kusin tävlar, riktigt duktigt va hon! Felfri på både 70 och 80 cm, okej nån som fatta de där? Haha. Drog ner till stan med Amanda en stund förut och nu är jag hemma , vet inte vad jag ska göra nu men sen ska jag laga lite mat , nachos får de bli! Mums


insperation







Totte i landslaget shalalalalalala

My Brain: 5% names, 3% phone numbers, 2% stuff I should know for school, 90% things about Totte Nyman.

Helt galet asså! Nu har Totte blivit uttagen till U21 landslaget, helt jävla awseome! Du ska bara veta hur stolt jag är över dig! Min hjälte, min förebild, mitt liv <3


Don't make time for people that don't make time for you.

Ligger nu i min sköna säng efter en riktigt bra kväll hemma hos min faster. Käka tre-rätters, kollat på ensam hemma 2 men Julia och Jesper, kollat på massa bilder med Riki och snackat om allt mellan himmel och jord med allihopa. Nu ska jag försöka sova för ska upp rund halv 8 - 8 imorgon för min faster kommer och hämtar mig vid 9 och då ska vi ut till knivberga och kolla när min kusin Johanna rider, eller tävlar i hoppning rättare sagt. Så ingen sovmorgon hela den här veckan blev de ..


Att kalla någon annan bästis fick mig att gå under , men hur många säger du så till egentligen ? Ska man känna sig speciell ?

Trött på livet , trött på allt runt om kring ! Blir såå arg på vissa personer , någon man trodde något bra om förvandlas till skit.

Aja , är jätte trött och ska sova. Imorgon har jag inget planerat mer en att jag ska se när det andra eneby laget har match. Vill spela den oxå !!!! Haha men orkar inte ..


hatkärlek - vi kan inte var tillsammans men vi klarar oss inte utan varandra.


allting du gör kommer tillslut förvandlas till något bra. ovavsett vad det är. Bara fortsätt kämpa så kommer du snart ha allt du vill ha under din kontroll. 
 

mår allmänt dåligt, min hals vill inte bete sig normalt och jag lovar att jag koommer vara den i min klass som kommer åka på magsjuka, bara för att -.- aja har precis kollat på remember me och tårarna kom som floder. hemskt. Tänk dig själv om du förlorar båda din bröder eller till och med din kärlek?! 
uschhhh... skulle inte klara det. tur att det bara är en film.. 
ha det bra och hoppas ni inte har sovit bort en hel lördag som jag har gjort. 
kyss - IDAAAAAAAA 

Right now

Ligger i badet och kollar på hunger games , efter en vunnen match. 3-2 mot östria lambyhov , jag stog även för sista målet ! Härligt och behövligt.


me, myself and I

I'm who I'm. I'm weird, I'm lame, I run into things, I spill food, I trip,
I scream about random & stupid stuff. But, I like it that way.

Don't make time for people that don't make time for you.

Godmorgon sömntuter! Vaknade halv åtta brevid Ida och med en Albin hoppandes på oss, haha .. Käka frulle och fixa oss lite sen drog dom på match och jag hem till mig. Ligger nu i sängen och latar mig, får se vad jag hittar på sen. Klockan 15 ska vi va ute hos min faster och farbror där även farmor, farfar , kusinerna och Riki kommer va, ska fira farfar som snart fyller år. Kommer bli massa god mat osv.

~ Dagens outfit


Jag Har Varit Så Upptagen Med Att Få Dig Lika Sårad Som Du Fått Mig, Att Jag Tillslut Glömt Vad Jag Själv Känner

 
ska snart dra mig ifrån frukost bordet ifrån mina fina vänner för att packa det sista. Det känns tungt att ha match så här pass tidigt på en lördag (!!!!!)  Iallafall så vaknade jag upp med felicia vid min sida och albin hoppandes på oss. (KAN DET BLI MYCKET BÄTTRE) haha.. 
men iallafall klockan 11 blåser dommaren i pipan ute i östra lambyhov och jag ska se till att vi vinner! heehe 
- IDAAAAA 

Myspys

Hej på er , ska sova nu men har lite svårigheter men den saken .. Match om några timmar och ja.. Men kvällen var superduper , såg på film och drack dom här godingarna nedanför .. Toppen fredag !


har vi kommit till himmelen ?


 
han borde straffas juu , han är olagligt snygg. felle och jag sitter här och typ får cykeldamp. dräglet bara rinner, hjärtat hoppar och man får gåshud. galentjej.se 
LOVE THIS GUY 
-- FELLE OCH IDA MED DRÄGEL I MUNGIPORNA 
#tottenyman <3
 
 
 

i don't like him, i love him ..




 
 
det är sjukt hur jävla dum i huvudet en människa kan vara. finns inte ord. 
var dig själv och ingen annan, lovar du kommer längre på det.. #försvinnohyra -.- 
 
hej, ida här och nej jag har icke dött. även om man kan börja undra för min uppdatering är sick.
men iallafall äntligen är det fredag och ska ha en lite myskväll med felle,julle och rebecka samt mamma. myspys
iallafall ska till ica nu på dirren. eller ... aa :D 
HIT AND RUN BITCH. i'm a witch. 
- IDAAAAAAAA 
 
 

Dagens outfit


Life is so short, just do what the fuck makes you happy.

Vill ni veta en sak? Jag klara mig igenom hela skoldagen! Med världens huvudvärk .. Ligger just nu i Julias säng medans Ida och Rebecka lagar mat åt oss, får se vad som bjuds på. Sen ska vi ner och köpa nåt gottit till kvällen för då blir de film mys med Ida, Rebecka, Julia och mammsen. Sen sover jag även här inatt.
Är sjukt jävla irriterad på nån jävel jag inte vet vem de är, skaffa dig ett liv förfan!


Dagens outfit


Fuck you Fuck everything

Sista lektionen börjar om fem minuter , två timmar sv/so. Härligt -.-
Ska hem med Ida och felle efter blir nog film mys ikväll.
Bloggar senare


angelica blick





I swear it's true Because a guy like you is impossible to find You're impossible to find

Hej , ligger med lurarna i öronen och tänker igenom livet allt för mycket saknar förra året , saknar sommaren, vill ändra så mycket som inte går. Att får reda på saker som man aldrig trodde man skulle få höra gör ont. Allt har gått så fort , känns som jag nyss började på prolle men snart är det slut om mindre än ett år skiljs alla åt , allt som finns inne bland dom lokalerna kommer försvinna , skratt, grått,hat,kärlek sist men inte minst vänner. Uchh hatar den tanken .. Att varje dag ligga så här och känna att ännu en dag flugit förbi, inte kul..

Aja , fredag Imorgon och jag ska till vårdcentralen , hej då fredag 👋
Nej men ska träffa felle också !'
Och så vill jag bara säga som ett tillägg i hennes inlägg nedan för om totte, han är till oss som Justin bieber , ulrik munther osv är för andra.. Han är vår förebild , idol och allt sånt !!
Tråkigt inlägg men ja.


You learn a lot about people when you listen to the songs that mean something to them.

Finns inte så mycket att säga om den här dagen, Känns som varje minut har varit en timme .. Inte orkat med nånting, irriterat mig på nån person som jag inte ens vet vem de är. Genom förkyld har jag blivit också, inte bra! Nu väntar en varm dusch sen ska jag nog lägga mig ihopp om att jag ska kunna överleva morgon dagen. Ska iallafall träffa mina älsklingar julle och Ida när vi slutar. Tur de för annars skulle jag nog bara ligga i min säng hemma och sova eller nåt, skulle dock inte förvåna mig om jag slocknar i deras säng heller ..
Vilket intressant inlägg de blev eller hur? Ska inte tråka ut er mer nu, puss.


Inget som slår känslan man får när Totte gör målet och segern är vår

Helt otrolig denna grabb! Igår gjorde han u20 landslags debut och även sitt första mål i landslaget. Sverige vann med 2-1 mot Finland efter Tottes avgörande 2-1 mål. Ni kanske tycker vi tjatar om Totte hela tiden, men oherregud! Fattar inte hur denna grabb lyckas med allt han gör !?! Och att få spela med landslaget och även göra mål där är väldigt stort för en fotbollsspelare , och Totte lyckas med det! Han är min förebild, min hjälte, MITT LIV! Sjukt stolt över honom.


When I clear my calculator I press the button at least 10 times just to be sure...

Denna skit tar kol på mig, hatar matte! Önska de va som när man gick i ettan typ 1+1 eller nåt .. Endast 9 tal kvar så är jag klar med matten för den här veckan, sen har jag bara "lite" no kvar. Blää för skolan!


He fell in love with his best friend

Well let me tell you a story
About a girl and a boy
He fell in love with his best friend
When she's around, he feels nothing but joy
But she was already broken, and it made her blind
But she could never believe that love would ever treat her right
But did you know that I love you? or were you not aware?
You're the smile on my face
And I ain't going nowhere
I'm here to make you happy, i'm here to see you smile
I've been wanting to tell you this for a long while

What's gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped all the way around your heart
Don't have to be scared at all, oh my love
But you can't fly unless you let ya,
You can't fly unless you let yourself fall

Well I can tell you're afraid of what this might do
Cause we got such an amazing friendship and that you don't wanna lose
Well I don't wanna lose it either
I don't think I can stay sitting around while you're hurting babe
So take my hand
Well did you know you're an angel? who forgot how to fly
Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry
Cause I know that a piece of you's gone everytime he done wrong, I'm the shoulder you're crying on
And I hope by the time that i'm done with this song that I've figured out


You're only alive because it's illegal to kill you.

Sitter just nu i matsalen och har käkat nåt konstigt. Om 10 min börjar engelskan får se vad som händer då, sen blir de fort hem för träning lite senare.

- denna pöjk är helt underbar!


hej , goddag hallå , i sverige hälsar man så.

ska snart bli smart igen , matte lektion på G. DÖÖÖÖÖ TAGGAD FAST NEJ. 
men ja har matte , svenska och engleska sen slutar jag och då ska jag fort som attans hem eftersom det är match i vadstena ikväll , inte alls taggad. ont i benen, fötterna , ja det mesta. 
men skit samma kör sten hårt. 
 

i want to call u boyfriend..


 
HALLÅÅÅÅÅ, äntligen börjar denna cp tisdagen gå mot sitt slut. 
har haft problem med ALLT från cyklar till tänder. (hemskt.) 
Det ända som var riktigt bra var att jag har min emma, som alltid har sitt huvud hemma, så av mig får hon en femma.. 
ger väl oxå ett plus till Borén och Malcolm som gottgjorde oss med lite moppetaxi efter 5 km:ters springtur. 
(Y) 
frågor och svar, ni vet vad ni vill ha. Ska ta tag i min mobil och skriva till min vän som inte beter sig normalt. vart nu än felet sitter ?? 
 love u guys - IDA JonssON 

Unplanned adventures are the best.

Ligger i ett varmt skönt bubbelbad efter seg skol dag som slutade med broarna runt. Täppt i näsan och en hals som sved så sprang jag 5 km ändå. Även fast jag va försyld så slog jag mitt egna rekord på de varvet. Kom i mål på 24.53 med en näsa som rann hela tiden. Resten av dagen kommer jag spendera inne eftersom vädret inte leverar specielt mycket .. Tänkte sätt på en film eller lira lite fifa, men först ska jag bada klart.


in med bollen i mål

 
tjaba ,sitter hemma och luktar moppe .. fick nämligen åka med min moppetaxi idag , hehe. 
nej men efter en dag som denna med en cykel med ketchup och någon slags moppe olja så var det bara rätt. haha vilka lirare , dom ville ge igen på oss eftersom vi satte kondomer på moppe handtagen och så igen kan vi inte cykla hem .. lyckat. 
nej men sprang broarna runt idag också , fick ont i knät barre. eftersom jag MÅSTE sluta andvända mitt knäskydd så har jag kommit på att jag inte kan springa på asfalt/grus. 
men jaja. nu väntar träning , ute i rengnet.. 
den här dagen suger .... 
 

Smile like a bitch.

 
sitter och har lite roligt att felicias inlägg .. " och näsan vill inte bete sig normalt" haha like a boss felle. 
aja, lektionen börjar snarast och jag ska dra mig till tandläkaren om någon halvtimme och möte upp farmor som är min räddare i nöden!! så jag slipper gå själv. like a boss. 
ska diskutera tandställning.. äntligen bitches! 
ha en la bra dag vänner. 
Puss(Y) 
- IDDAAAAAJONSSOOOON 

Love is just a word until someone comes along and gives it meaning.

Ligger äntligen i min underbart sköna säng efter en lång skoldag och sedan träning. Blev mer en "lekträning" idag, riktigt kul vare ändå. Har också diskuterat med jullää och Idapida om våra framtida familjer och osv. Kom iallafall fram till att vi alla kommer heta Nyman i efternamn, älskar de efternamnet! 😍
Nu har jag svin ont i huvet, halsen bara svider och näsan vill inte bete sig normalt så nu ska jag sova ihop om att de ska gå över.


Be you

Heeeej , haft en super dag. Rolig som tusan. träning var helt ok , rolig som tusan, hähä. Hade även mitt år i nian första matte lektion idag. Gick faktiskt riktigt bara otroligt nog!
Men nu ska jag fortsätta min , Ida och Pelles ointressanta diskution om blivande familjer..
Ha det bra.


Clown till domare

Ligger i ett varmt skönt bad nu efter en lång dag. Vaknade upp hos farmor och farfar senare åkte vi hem till Norrköping direkt när jag kom hem stack jag och mötte Julia, Ida och deras farsa för att kolla på underbara IFK som tyvärr förlora .. Men de skiter jag i för IFK kommer alltid va bäst i mina ögon! Och den obeskrivligt snygga Totte blev Ifks lirare och fick då en microvågsugn som Julia och Idas farsa har gjort! Hur grymt är de inte att den står i Tottes kök!? Haha. Nej nu ska jag bada klart och duscha sen ska jag nog lägga mig i sängen, börjar 8 imorgon ..


jag vill kunna ignorera dig som du ignorerar mig.

När du dumpat mig är jag ditt ex, och då kommer du aldrig få ett bättre sex. 
 
min dag har varit både bra och dålig. Hade en riktigt underbart rolig natt/morgon med min vän från andra sidan stan. Somnade inte förrsen 7.30 sen gick jag upp 9.30 tro det eller ej men det är fullt seriöst. 
runt halv 12 drog jag till mina kussar, hade ap härligt där. Älskar verkligen min släkt. 
Sedan till den tråkiga delen då vi åkte till ifk matchen och dom förlora .. Men dom är bäst ändå. yesbox 
Och totte var somvanligt omänskligt snygg. gaschhhh 
sov gott läsare, och hoppas ni vaknar på rätt sida i morgonbitt då det är måndag igen och vi har en hel vecka framför oss! 
- IDAPIDA...

she will be loved

 
hej på er , är lite halft depp eftersom det blev förlust för ifk idag.. man kan säga vad man vill , men i mina ögon är dom fortfaranade bäst. 
ska kolla på marley and me klockan 21:00 sen ska jag sova, börjar åtta imorgon så. 
 
 

- Han vet inte vad han har tänkt sig. Att hennes värld skulle vara en annan, något han aldrig luktat på. Men det kändes ju likadant. Som att deras liv visst går att förena.



- Vissa väljer att falla utan att någon igentligen tar emot. Andra dansar på rosor trots att stjälkens taggar skaver.En annan badar i komplimanger trots att vattnet är alldeles för varmt. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen kärlek alls. Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där förevigt inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte bara älska honom för att han inte gör mig olycklig. Det är beundransvärt det här. hur mycket smärta ett männskligt hjärta kan ta utan att brista. 
 
 
 
 

dagens outfit




I'm more than just a piece in their games

Drar till kusinerna straxt och firar ebba , efter blir det IFK , FROZZAA PEKING !!


Even a good player will someday become a toy of a better player. It's called karma.

Väntar på att klockan ska bli 11.45 då hela la family ska dra till kalas. Äntligen får jag träffa mina bästaste kusiner igen!! Wippit
Efter det lilla härliga kalaset ska vi handla sedan träffa felle och gå på ifk match. Bättre avslut på en söndag får man leta efter. Yesbox, vi ses
- IDDAAAAA


perfektion


be real, be yourself, be unique, be true, be honest, be humble, be happy.




 

saknar mina gullegrisar.


saknar sommarlovet , saknar allt folk , saknar värmen. 
längtar till sommaren 2013 !! 
 
 

As long as you love me

Hej på er , Ida och jag sitter ensamma hemma och kollar på heartbreak hotell. Super bra film 👍
Förlorade även idag mot Linköping , riktigt surt. Men men vi har fortfarande serien i våra händer!
Ska gå och hämta datan och kolla runt lite tror jag , kanske ändra bloggen lite ?
Får se , tänkte jag fråga vad vill ni se mer i bloggen ? Neeed help !!


Dear iphone battery, can you fucking last longer?

Sitter i bilen på väg hem till farmor och farfar i surahammar efter en riktigt bra dag i borlänge. Pappas kusin fyllde 50 så vi har varit hos dom hela dagen, träffade nåra av mina sysslingar som jag inte har träffat på jättelänge. Körde kubb, åt, fika och prata massa. Nu är jag så mätt att jag inte kommer äta på resten av kvällen eller morgon dagen. Batteriet håller på att dö nu och jag ska sitta i bilen i 1 och en halv timme, niiice.

~ löve you


Gamedayyy

 


korta tjejer är dom snyggaste.





snart är det dags för match igen !! och detta är en viktig match, för vinner vi denna har vi så gott som vunnit serien med 5 matcher kvar att spela. vi möter kenty. så nu är det dags för min skönhetsömn att starta och bara vila. FÖR MIN FÖRKYLDNING MÅSTE BARA VAR BORTAAAAAAA runt 10 !!!!! 

 - IDAAAAA 




 

RSS 2.0