Oct. 16, 2012


nattstad

är jätte nöjd med nattstad och skulle absolut rekomendera det för er som är sugna på något nytt! klicka på länken för att skapa din egna blogg - http://www.nattstad.se/blogga?r=838037
 
 

ny blogg

vi tänkte köra lite på nattstad.se eftersom man inte kan ändra desinen och så men vi fortsätter som vanligt där - www.nattstad.se/fakeasmile 

she will never belive in love again.

sitter i sägen och planerar morgon dagen, nattcup med några tjejor helt awesome!!! sen följer tilda och emma med hom och sover här. hur mysigt som helst! 
så imorgon blir det fotboll fotboll fotboll. idag efter skolan åkte jag hem och la mig i sägen .. somnade faktist, riktigt skönt så nu är jag pigg. men ska försöka sova tidigt ändå eftersom morgon dagens bravader säkerligen kommer ta slut på mina krafter. hehe puss 

don't regret. just forget.

ligger helt död i min säng med massa plugg, matte prov imorgon, woohoo! eller inte .. känns inte så bra faktiskt , kan inte så mycket .. kände att jag va värd en paus från plugget så jag tänkte passa på att uppdatera lite på bloggen. Men min kväll kommer se ut som så att de blir att plugga, och plugga lite mer. kul liv jag vet .. men nu måste jag fortsätta igen, hoppas ni får en roligare kväll än mig iallafall!
-FELLEEPELLE



svar på frågestunden

hej har några frågor? 
1.Har du någon kille? - nej det har jag inte
2.en stor skål godis eller frukt? haha alltså det beror helt på humör men frukt! 
3.favorit maträtt? -TACO & kyckling med kall curry sås. 
4.vad vill du bli när du är stor?  - jag har absolut ingen anning och jag har jätte ångset över det alla andra har drömmar men jag har ingen anning... 
5.har du dumpat en kille för en vän?  -ja men han var inte min pojkvän utan en utav mina närmaste vänner och aa det är komplecerat. 
6.bästa sommar minnet? - dana cup helt klar 

7.en dag med totte själv eller justin bieber? - TOTTE såklart
8.kan ni video blogga? - jag har faktist försökt men bilr aldrig nöjd. men självklart. 
9.den du litar st på föritom Ida?  - felica 
10.julafton eller födelsedag? - födelsedag, men julafton är mysigare! 

Hej måste bara säga att jag älskar eran blogg. - hihi tack så jätte mycket! 
Men nu till frågorna! 
1-vilken är din favoriträtt? - tacos och kyckling med curry 
2-vem brukar du umgås/prata med med i din klass förutom din syster? - vi alla i klassen står varandra väldigt nära. så alla men mest denise skulle jag tro. 
3-din favoritlåt? - har mängder utav favorit låtar men just nu är Taylor Swift - "Ronan" samt "you belong with me" mina favoriter. 
3-Hur kom det sig att du började gilla totte så mycket? - oj, haha allting började igentligen när jag och felica fick träffa honom 2010 på sportlovskampen. såklart tyckte vi han va dö snygg och fick hans autograf på skorna. sen dess har jag sätt honom som en förebild och han har börjat snacka med oss mer och mer så :)  

1.någon du saknar ? - alla härliga brudar i waria. 
2. någon du gillar mer än en vän ? - ingen aning alla känslor är som en knut. 
3. dina 5 bästavänner ? ida,felica,nicoline,tilda och denise. 
4. hemmakväll / party ? - beror på humöret båda är awesome. men party. 
5. godis / chips ? - godiiiis 
6. kan du lägga ut bilder på dina 3 favvvoooo outfits ? - kan jag fixa. 
7. kan du / ni göra videobloggar ? - som jag sa förut jag suger på det men visst. 
8. ska vi inte ses lite oftare ? - SJÄLVKLART. 
9. vad ska du välja för gymnasie och linje ? -abslout ingen anning. 

10. vad tycker du om mig ? - gosis, världens sämsta humor. 
11. puss gosis <3

1. 3 närmaste vännerna? -ida,felica,nicoline och tilda. ojj blev fyra men skit samma 
2. bästa film? - så svårt, men LOL 
3. vad vill du bli när du blir stor? säger som på alla anda, ingen anning. 
4. Snyggaste killen/skådespelare/kändis? - totte nyman såklart! 


5. favorit serie? - GLEE 
6. favorit färg? - svart med alla färger
7. favorit årstid? - sommar. 
8. bästa skol ämne? - NO 
9. Cola eller fanta? - cola

 


love life

den har dagen har varit perfekt! eller jag nästan helt perfekt .. bara skolan som förstör! annars har den varit toppen. spenderade dagen på stan med Julia och Ida när vi hade slutat , där mötte vi sen upp Emma och drog oss för att träffa totte och David som va på folkbladet. köpte totte trosorna, fick autograf på dom och massa andra grejer. fick även nåra fina bilder också. efter ett tag så drog Julia och Ida så jag och Emma va kvar där och chilla lite med totte och David. det sluta med att när dom skulle dra så råkade jag hänga på där, haha nej men de va så att jag fick skjuts utav totte hem! ja ni läste rätt jag fick skjuts av honom hem! och sen känslan när man gick genom halva stan med totte och David och alla bara kolla, underbart! haha , men åh måste den här dagen ta slut ?!
- FELLEE









FUCK YOU


stop crying over yesterday and start smile for tomorrow.

hej på er min gosisar, sitter i skolan just för tillfälet och väntar på att matten ska börja. har haft syslöjd nu på morgonen och efter skolan väntar totte, MIN DAG ROCKAR. 
 

Just be yourself.

Sitter i skolan och har matte lektion, hataaaaaa matte! De har precis varit en som pratat om gymnasiet och sånt, snacka om svårt val .. Tur att de är typ 1 och ett halv år kvar att välja för mig.


date a guy who take you home to meet your parents, not your bed.

 
godmorgon läsare, det är nollan idag ute och jag ska precis ta cykeln till skolan! 
wish me good luck.
- IDAAAA 

goodnight



såhär såg min kväll ut, och lite plugga på de hela. Nu måste jag sova för imorgon måste jag gå upp när klockan ringer så jag hinner för en gångs skull! hehe, godnatt.
-FELLE

florida

hej på er underbara, förlåt för usel uppdatering men har haft det lite mycket i skolan.. klarade mig i genom spanskaprovet i dag förvånansvärt bra och ja men slutade skolan runt tre åkte hem till felicia där jag även mötte totte, lika snygg som vanligt. ida och jag hade varit och köpt B&J till vår lilla sjukling. satte på en film och myste lite. ida och jag åkte runt halv åtta. nu sitter jag i min mysiga säg och har ångest vet inte vilken linje jag vill gå... ohhhhh jaja. nej men nu ska jag fortsätta med att prata med mina underbara vänner.

SOMEWHERE BETWEEN LAUGHING FOR NO REASON, STUPID ARGUMENTS & MAKING FUN OF EACH OTHER, I FELL IN LOVE WITH YOU.

 En dag utan dig, dödade hela mig. 

sitter hemma nu i min lilla säng fult med skolmaterial. inte för att jag hade tänkt att plugga men ändå. Smsar även med mina fina vänner tildur och Ämma. nördiga singlar om någon är intresserad!! (PENGAR I FRAMTIDEN LOOO) hehe, är inte ett dugg trött, kan det bero på att julia och jag efter skolan åkte hem till felle (träffade totte!!!) omgomg, vi tog med lite ben&jerry's till våran lilla sjukling. sedan somnade vi alla tre till filmen vi skulle se... hehe, åkte hem runt 7 och aa har varit hemma sen dess! happy face.
ha en super bra natt och dröm braiga drömmar!! 
- IDAAA 
 

Ben&Jerrys, the only men who understand woman



känslan när man får när man är sjuk och bästavännerna kommer hem med ben & jerrys till en ..bättre än att ha en pojkvän fan.#love

Har som sagt legat hemma och varit sjuk idag. vaknade upp med världens huvudvärk och kunde knappt prata, tog imot i halsmandlarna när man prata. Så jag stannade hemma idag, försökte somna om vilket inte va så lätt för hur jag än låg så gjorde de ont i halsen. Har inte kunnat äta så mycket heller så jag har levt på massa frukt och lite yoghurt och lite ben&jerrys som Julia och Ida kom hit med efter skolan, så vi satt och käka de och kolla film, myysigt värre. när dom har gått ska jag lägga mig i ett bad med ansiktsmask och lite plugg för imorgon ska jag tvinga mig till skolan för efter är det totte som gäller!

~FELLEEPELLEE

i hela mitt liv har jag lirat boll och jag vet inget annat. vill inget annat.

Just de, plugga va de jag skulle göra. ooups, hehe. haha jag hat sagt hela kvällen att jag ska plugga men istället ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv, svin ont i halsen skapligt kul nu när jag börjat bli frisk igen. kan ju bero på att jag tränar ändå .. not good liksom. Ska kolla igenom papprena och sen ska jag sova. tidigt för en gångs skull!
men nu får ha en bra kväll så hörs vi imorgon ihopp om att jag inte är sjuk ..


belive in your dreams

Godkväll gott folk, haha skoja men tja på er! haft en bra kväll? de har jag haft iallafall har varit hos Riki och johanna där min faster, farbror och andra kusin va. käka dö god mat som bestod av grillad pizza a la Riki. och äpplepaj på de. förstår er att grillad pizza låter konstig, men de är fan den godaste pizzan som går att göra! haha, stanna kvar där och kollade på solsida, och efter de åkte vi hem. godnatt!






miss you.

 
hej mitt namn är ida, och jag gillar att se på när real madrid misslyckas med sina filmningar!! 
höhöh, min dag har jag spenderat i min säng. har sett tre filmer fast den sista såg jag i badet. efter det var klockan typ 17/18 och då kände jag att det var dags att röra på mig så jag åkte ner till affären lite halvt ful och köpte massvis med goda frukter som jag har käkat med min familj. 
avslutade även kvällen med att sen barcelona och real madrid spela lika. hehe, ska försöka lägga mig tidigt idag om jag lyckas! 
- tacohej, IDAAAA 

el clasico

en massa mys med familjen, ida och jag åkte ner till affären och köpte massa mys. kollar även på el clasico står 1-1 just nu och såklart håller jag på barcelona!!! efter matchen ska jag ta och kolla igenom spanskan eftersom jag har spanska prov på tisdag, good luck julia !! 
FRÅGA PÅ NU NER PÅ FRÅGESTUNDEN!!!! 

frågestund

tänkte ha en frågestund igång några dagar nu, så ställ vilka/hur många frågor ni vill, jag svarar så gott jag kan, och ju mer frågor desto bätte. 
- JULIA 
 

new in


är det tillåtet att göra som du gjorde?

 
mys söndag. efter en riktigt snabb sväng på stan fick jag med mig en tröja hem, som ni får se i något inlägg efter. så har jag bestämt mig för att göra precis ingenting idag. super skönt! ligga i min säg och bara ladda upp inför ännu en skolvecka. ska även få lite plugg gjort om jag har tur, hehe. 
men hade tänkt att fixa en frågestunde eller veckans blogg så ni får hålla ögenen öppna. 

today i dont feel like you

söt tjej, hehe åker ner till stan nu. puss hej 

Jag visste att jag var tvungen att fortsätta kämpa, att försöka leva vidare.

 
Även fast jag tycker om en annan och du har tjej så kommer jag aldrig glömma de bästa månaderna i mitt liv, med dig. Jag hoppas bara att en kille någon dag ger mig det där pirret i magen, den där känslan som jag fick när jag såg dig igen. Jag saknar att se ditt namn på displayen efter ett purr, och jag saknar ditt leende. Jag har bestämt mig att gå vidare, jag har försökt i snart ett år, men så fort du pratar med mig får jag tillbaka något, mina händer börjar skaka. jag får väl vara tacksam över att det inte händer allt för ofta. 
 
det bästa med det hela var att jag lärde mig en läxa. För på några månader förlorade jag min stor kärlek och min bästavän. Jag tänker in låta detta hända igen. 
 

well let me tall you a story

 
... about a girl and a boy, he fall in love with his bestfriend. when she´s around, he feels nothing but joy. but she was already broken and it made her blind. but she could never believe thet love would ever treat her right. 
 

nike it´s what i like

 
så , ungefär vad min dag har bestått av, vaknade vid 11 av att solen för en gångs skulle lyste in igenom mitt överdrivet lilla fönster.. sen var det bara upp och sätta full fart åkte till ikea med familjen och fick med mig ett nytt örngott, fotbollsskor och lite nya delar till min garderob som förut ändast betod utav hyllor. riktigt nöjd. en lång dag som avslutades med taco och första delen utav glee säsong fyra. men nu väntas nog ännu mer mys med familjen. imorgon ska jag nog åka till pappa men först ska nog ida och jag ner till stan och införskaffa oss ett par dö snygga troser i från ifk, såkart är nyman inblandad, hehe. 
 
 

Don't say you miss me when you don't even try to talk to me .

Har spenderat dagen med pappa, kört runt lite och hamnade sedan på ingelsta investerat nya skor och lite målar färg. Så nu har vi börjat måla en byrå som ska stå på mitt rum, svart fick den bli. Ska snart äta lite planka och sen fortsätta måla byrån, pappa ville ha FIFA turnering mot mig så blir nog lite sånt också. Ha en bra lördagkväll allesammans!


He's my dream guy, seriously.

här över ser ni hur jag såg/ser ut idag, en bild på min nya fotbollsdosor ^^ heeh o en bild på mig och niclas.. 
 
Idag har jag spenderat hela min dag i linköping, har varit där med familjen och haft det riktigt bra faktiskt!! 
nu såhär på efter middagsqvisten har vi käkat taco och om några minuter ska jag se glee.. ikväll blir det ännu mer mys med familjen för i morgon åker jag till pappa! 
ha en super mysig lördagkväll
- IDAAA 
 
 

Känslan

När man läger upp en bild taggar totte i bilden och han gillar den. Världens bäst totte. Gjorde min dag till 110%!!!


remember me.

  - julia och jag taggade inför en dag med mycket spring.
- felicia påväg ut för en löprunda! taggad tjej ?? 
- Passde på sopntant att hälsa på min fina kusin, love uuu broschaaaan 
- Julia, jag och felle firade vårna totte idag igenom att ha våra fina totte tröjor på oss.. 
- palm och casper showade lite. 
 
Min dag idag har varit helt okej faktiskt, lite bättre än väntat! har även världens härligast klass och det kommer bli ett helvete att säga hejdå till er godisar! 
Har iallafall spenderat dagen i stadium aren, har sprungit mest hela tiden.. slutade 3 åkte hem och sen direkt till träningen. så dagens sportiga tjej är jag helt klart! haha nä men aa. 
När jag kom hem duchade jag snabbt sen har jag sätt ifk matchen på canal+, party dock förlorade dom :( 
men iallafall, ha en bra natt och hoppas du har en söt pojkvän brevid dig.. precis så som jag skulle vilja ha
- IDAAAAA 

bildboooomb

en del av alla bilder vi tog idag, hade ju friidrottsdag i stadium arena. riktigt kul. plus att jag avslutade dagen på bästa sätt med träning. men njut utav bilderna iställte nu va. 
-julleeee 

Stop regreting things, you can't change them anyway.

Ligger nu i min säng hemma hos pappa och lyssnar på musik, läser Totte tidningen och är arg och besviken på vissa saker .. måste göra nåt med livet liksom. Dagen har inte varit den bästa direkt, friidrottsdag säger en del .. Tur att jag har mina vänner Julia, Ida, Amanda, Alicia och Totte som gjort den någorlunda bra iallfall.


Idag är det ingen vanlig dag för det är Tottes födelsedag hurra, hurra, hurra!

Du anar inte hur mycket du har förändrat mitt liv, ett liv jag trodde jag bara skulle kunna drömma om att få. Hur ditt vackra leende och underbara röst får mig att må bra. Att få stå där på parken och skrika ditt namn när du sätter bollen i nätet. Du ska veta hur mycket du har hjälpt mig med fotbollen och livet, jag skulle aldrig komma så långt jag kommit med fotbollen som jag gjort idag om det inte vore för dig. Dom flesta tjejers förebilder är typ Justin Bieber, Ulrik Munther eller Fransesco Totti ;) du är min förebild. Dom har sina rum fyllda med bilder på dom, jag har ett rum fyllt med bilder på dig. De är inte många som kan säga att dom bor granne med sin idol/förebild, hehe. Med detta vill jag säga stort grattis på din 20 års dag. Jag och twinsen hade egentligen tänkt att komma upp och överraska dig och säga grattis men eftersom du inte är hemma så fick de här bli mitt sätt att säga grattis. Hoppas du får en oförglömlig dag med dina polare och kanske till och med en vinst på de hela? Ännu en gång grattis på din dag! Och lycka till på din första match som tjugo åring, du äger!

~ jag la ut samma text på instagram, Totte gillade.


Smiling on the outside. Dying inside.

Sitter och skypar med Ida och samtidigt som jag läser Totte tidningen för typ hundrade gången, påtal om Totte så fyller han 20 imorgon! Hade han varit hemma hade vi gått upp och sjungit för honom men nu är de så att han är i Malmö för att spela match imorgon.. Och min morgon kommer se ut såhär: friidrott, friidrott och ännu mer friidrott och sen kanske stan.


snyggt snyggt

fixade till mitt rum med lite totte runt min spegel. riktigt fint med lite nya färjer och totte, lovely ♥
-JULLEEE 

Jag önskar att jag betydde lika mycket för dig, som du betyder för mig.

 
 
jag älskar verkligen nya utmaningar! Och att sätta upp cirkus 130 bilder på BARA totte på min vägg ser jag faktiskt som en utmaning. Happy girl. och även ägare av en systemkamera! Var glada läsare, för jag kan lova att när julia och jag har en systemkamera i våra händer blir det inte bara 1 bild!! 
hehe, har inte gjort så mycket idag.. har spenderat halv dagen i skolan like always och sedan hemma under ett gosigt täcke med glee på tv.. bättre regning dag får man leta efter. 
happy kanelbullensdag allesammans och hoppas ni gillar min svengelska extrra mycket idag! 
puss - IDAA 

min dag.

 
hej på er gosisar. min dag har varit lång trots en väldigt kort dag i skolan. började dagen med muski i två och en halv timme, senare vidare till bild och efter ett otroligt tråkigt idrottspass. typ så såg min dag ut och regn på det. hatar vädret nu för tiden helt sjukt! 
sen drog jag hem och la mig i soffan och kollade glee. där har jag legat hela långa dagen tills nu då jag hoppade i ett mysigt bad. det bästa med hösten. sen har även min fina vän tilda gjort den här dagen mycket bättre. nej men nu ska jag fortsätta med det roliga och ska även göra tildur glad egenom att kolla på revenge som börjar klockan nio på trean. 
 

Don't piss me off and then ask me why I'm pissed off.

Ännu en dag avklarad denna vecka, skönt att ha studiedag också. Fick äntligen lite sovmorgon, vilket verkligen behövdes!! Har spenderat denna dag med att plugga och träffa min fina vän Emma! Gjorde allt möjligt allt från att gå på stan till att köra FIFA och åka skateboard. Det började även regna när vi va påväg hem från stan första gången så vi ställde oss under taket vid Ifks kansli och då kom Riki och Abbas (IFK målvakt) , Riki tyckte inte vi skulle behöva gå hem i regnet så vi fick skjuts av honom. Hur grymt är de inte att ha åkt bil med Abbas Hassan ?! Hans kommentar; "du är ju alltid här på parken" Hahah ja livet typ, när vi va hemma ringde Ida och sa att Totte va på stan så de va bara ta på sig och cykla ner till stan tur vi hade som mötte honom också och satt vid kycklingkebaben ett bord ifrån abbas och Smedberg. Avsluta dagen med bowling och käk med laget. Spenderade alltså dagen på bästa sätt med fina vänner och massa IFK.

Btw; "Totte" hjälpte mig lite med plugget förut ;)


This girl is on fire.

jag är nummer 9 , nummer 9 allesammans!! 
 
bilden är i från skol-dm:et för er som får för sig att undra. 
Min dag har varit super och självklart är det ännu en gång tottes förtjänst. 
jag älskar hela han, inte bara hans leende, åhhhhh varför kan inte jag vara 4 år älder och hans flickvän? 
höhö men ålder är bara en siffra.. ;) 
Ska inte gå in på så mycket detaljer, det är bättre om ni läser nicolines blogg isåfall som ni hittar under rubriken "länkar" ska fortsätta snacka med nicklas och försöka få tag på niclas nu så (nej jag har inte problem med stavningen, det finns faktiskt olikan niclasar) 
- IDAA - 

there are a lot of people in the world. No one ever sees everything the same way you do

Hej på er, ligger i min säng efter en lång studiedag. Först träffade jag och Ida Nicoline kollade runt på stan sen tog vi en cykel tur (på min nya super snygga cykel!!!) till maxi området och så köpte jag och Ida systemkamera , wihuu! Så, så fort vi börjar ta kort kommer ni få massa snygga bilder! Efter så tränade jag och det gick så där med foten men jag tränade en då, så nu är super trött. Därför ska jag säga godnatt!


Fittnes motivation

JUST DO IT


Dear diary. Today I met a boy. He stole my heart and wont give it back...

Första gången som jag såg dig flög jag in i en dimma, någon slag illution. Jag önskar att jag kunde berätta, min hemilghet.
 

Min dag idag har varit lite upp och ner, jag har aldrig varit så glad tidigare över att skolan slutade. åhh, den var verkligen jobbig idag. Någon har även snott min Iphone-laddare så mitt liv håller typ på att gå under. Men aa det posetiva som jag måste framföra är att jag har studiedag i morgon, och för tillfället känns det faktiskt rätt så bra. Mitt liv är just nu fullt av drama. Vänner kommer och går, det är näst intill omöjligt att vara sams med en tjej i sin egen ålder, jag skulle kunna göra vad som helst för att få en kille för mig själv. (och det är nu man undrar om känslorna har funnits där hela tiden, lite dolda bakom allt som har hänt. De bara ligger där och väntar på det rätta tillfället att träda fram. 
en sak till när vi ändå håller på, man märker att tiden rinner ur ens händer.. jag har fyllt 15, min pappa blev ett år äldre idag och snart är det bara ett halvår kvar tills jag måste ta farväl till en klass som förändrat mitt liv. Vad ska hända sen? 
- IDAA - 

Tvingad

Vart tvingad att blogga av min fina vän Nicoline vars blogg ni hittar på sidan, ska just nu kolla på glee med mor och syster , eftersom det är studie dag imorgon som gäller! Underbart!! Ska träffa Nicoline och hoppas på att min fot blir bättre så jag kan träna! Vill verkligen träna.. Men ja nu måste jag dra mig, vill också passa på att säga hur bra mina små pojkar i IFK är som utklassade Gais med 7-2 igår!! Och ett grattis till min far som blir ett år äldre idag!


NEW IN


LIVET

Äger och suger. Har hänt båda bra och dåliga saker. De dåliga är att vi nyss hade spanska prov, gick inte ett dugg bra! Och jag har försovit mig två dagar i rad nu , sjukt! Hunnit till skolan iallafall. De bra är att min vän Amanda fyller 14 i, GRATTIS! Och vi har studiedag imorgon, sist men inte minst TOTTE SVARA PÅ MIN TWEET TILL HONOM IGÅR , SNACKA OM ATT JAG BLEV GLAD 😍


TOTTE NYMAN TOTTE NYMAN OLEOLEOLE

Avsluta denna dag på bästa sätt, på parken med julle, Ida, deras pappa och våra nya snygga "Totte Nyman" halsdukar. Härlig målfest blev det, matchen sluta hela 7-2 till IFK, ÄÄÄÄLSKA. Fick även en liten kvällspromenad hem med Tottes far också, riktigt trevligt typ! Måste väl gå i släkten antar jag? ;) Hähä. Nu ska jag ta tag i livet och plugga till spanska provet som är imorgon, fattar noll ändå .. Haha.

-FELLEE NYMAN


lär dig krypa, lär dig gå, lär dig älska ifk.

 
sitter i min soffa för tillfället och typ hungrar ihjäl. Åt EN macka till lunch idag spelade match och åkte till tandläkaren. Fick ju en sådan banan spray så när min familj äter kommer jag få se på. usch
iallafall så har dagen varit rätt bra, fick även veta att min tandläkare var David Mitov Nilssons moster efter att jag råkat sagt att han var snygg .. OUPSS. hehe hon skulle iallafall hälsa honom det. ;) 
ikväll kör vi standarden, pappa,felle, julle och jag på ifk. FROZZZZAAA 
ska även då köpa tottenyman halsduk. livet leker, japp 
--> IDAA <--
 
dagens diss - GLÖMDE MOBILLADDAREN I SKOLAN?!?!?! PANIK 

i remember tears streaming down your face

ingen blogglust alls, bloggar när jag är tillbaka på banan men är ganska nere nu för tiden. allt blir bara sämre och sämre. men kanske om ni har tur bloggar jag ändå.. men få se. 

Att försöka glömma någon som man älskar är som att försöka komma ihåg någon man aldrig har träffat.

Att få känna den känslan , att få känna dig värdefull att veta att han håller om dig på grund av att han bryr sig. När du låg där och vill så gärna gråta du skulle bara kunna lägga dig under täcket och gråta tills det var över men istället håller den personen du mår så dåligt över om dig , du ångrar att du inte insåg det tidigare och att det känns för sent , för sent att andra på hans syn hans syn på saker och ting men just i den stunden då han håller om dig finns det inget det finns bara han i ditt huvud , det är som om man lyfter från marken som om man helt plötsligt skulle kunna sväva bort från allt som besvärar en. Och du vet att för just det tillfället är det du som gäller .. men då kommer dagen då du tror att du är speciell men igentligen betyder du inte ett piss , allt han sa och till och med det han gjorde var lögn . Han gillade aldrig dig han bara gjorde så för att han kände sig ensam och för att han ville ha någon att leka med så han skulle slippa göra det med den han verkligen gillar . Han ville igentligen inte ens träffa dig , för om du kollar tillbakas så kan du se att det bara gick när han inte hade något annat före medan för den han verkligen gillar gick hon före hans egen värld . Du kände dig speciell , han kände inget . Du kämpade , han tog . Du ville , han var bara där . Du trodde han viste .. Du föll , han gick .


RSS 2.0